Diensten

Diensten_advies_FB

Advies

Deskundig advies en meedenken zijn belangrijke speerpunten voor Bremmer Juweliers. Daarnaast wordt er vanzelfsprekend een klantenbestand bijgehouden. Reparaties en verkopen zijn daarin terug te vinden. Zo kan een gepast advies gegeven worden voor uw afweging tussen een nieuwe aankoop of een reparatie.

Diensten_ontwerp_FB

Ontwerpen

Samen uw sieraden ontwerpen, voor een nog persoonlijker resultaat. Hierbij werken we samen met de beste specialisten uit de regio. 

Diensten_waardebepaling_FB

Taxaties

Taxatie en beoordelen van sieraden is iets wat wij graag voor u doen. Bijvoorbeeld weten of iets echt goud is, een echt parelcollier of een zilveren of een verzilverde schaal. Ook het u wegwijs maken in sieraden uit een erfenis is mogelijk. Taxaties en taxatierapporten voor verzekeraars verzorgen wij ook voor u. Informatie op maat!

Diensten_reparaties_FB

Reparaties

Moet uw sieraad of horloge worden gerepareerd of onderhouden, wij ontzorgen u volledig. Verschillende goudsmeden, horlogemakers en leveranciers staan tot onze beschikking om vakkundig uw sieraad/horloge te repareren, renoveren of aan te passen.

Diensten_locatie_FB

Locatie

Dankzij de plezierige sfeer in onze winkel kunt u in alle rust de door u gewenste sieraden of horloges uitzoeken en passen.

Diensten_collectie_FB

Collectie

Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie in sieraden en horloges. Door deze uitgebreide collectie vindt u vrijwel altijd iets van uw gading. Naast een breed assortiment specialiseren wij ons op het aanbied in onder andere parelsieraden.