Blijvende liefde is goud waard

Ga jij binnenkort trouwen met de liefde van je leven en zijn jullie nog op zoek naar een paar prachtige trouwringen? Of wil jij je vriend of vriendin ten huwelijk vragen en zoek je nog een mooie verlovingsring? Goud, zilver, met of zonder diamant; you name it, we have it!

Bremmer Juweliers is namelijk continu bezig met wensen van klanten. Ook rondom trouwen gaan veel wensen in vervulling; een oogverblindende jurk, een prachtige dag. Bij ons zie je de mooiste ringen die je je maar kunt wensen. Met de vier verschillende merken die we hebben (Weidner, Angeli di Bosca, Ruesch en Corini), vindt iedereen zijn droomring.

Speciale trouwringenavond

Zijn jullie er nog niet helemaal uit wat voor een soort ringen jullie willen? Elk voor- en najaar organiseert Bremmer Juweliers een speciale trouwringenavond. Wij bieden stellen met trouwplannen een unieke gelegenheid om zelf alle modellen te vergelijken. Wat past bij jullie? Klassiek of modern? Geelgoud, witgoud en/of roodgoud? Met of zonder briljanten? Op de avond leggen wij je onder andere uit wat het verschil is tussen de verschillende edelmetalen, de diamanten en briljanten en vertellen we meer over de verschillende kleuren goud die er zijn.

Samen met andere ondernemers uit Elburg toveren we de winkel om tot een waar huwelijksparadijs, inclusief bruidstaart. Ook zullen zij een leuke attentie/aanbieding geven, die alles te maken heeft met jullie aanstaande bruiloft. Bezoek jij samen met je aanstaande de presentatieavond, dan ontvang je van Bremmer Juweliers een verlovingscheck ter waarde van €50*

* de cheque (persoonsgebonden) kan ook op een later tijdstip gebruikt worden bij de aankoop van jullie trouwringen. De waarde van de verlovingscheque is gebaseerd op trouwringen vanaf € 500. Een lager bedrag betekent een kleinere verlovingscheque.

Maak een afspraak

Het kopen van een trouwring is een gebeurtenis van emotionele waarde. Dat verdient rust en persoonlijke aandacht. In een warme, intieme sfeer biedt Bremmer Juweliers jullie de aandacht die nodig is voor het kiezen van een exclusief paar ringen. Zo kom je er zelf achter wat bij jullie past.

Bel 0525-680263 of mail naar info@bremmerjuweliers.nl voor aanmelding voor de presentatieavond of voor het maken van een afspraak in onze winkel.